Ontspannen in de streek

Camping Douve is gelegen nabij 3 steden; Poperinge, Ieper en Bailleul (Belle).

En steden staan niet enkel gelijk aan cultuur en verkeer. Steden zijn ook ideaal voor iedereen die graag winkelt of een biertje drinkt.

Een bezoek aan de winkelstraten van deze steden zal sommigen zeker plezieren. Naast het winkelen kan je uiteraard ook een terrasje te doen bij één van de vele cafeetjes.
Geen zin om naar een stad te rijden? Loopt niet ver! Onze Camping is gelegen aan een winkelstraat die zeker ook het bezichtigen waard is. Uiteraard is een bezoek aan onze eigen winkel hierbij zeker niet uit te sluiten!

Zij die graag een daguitstap op eigen tempo in een pretpark willen doen, dat kan! Ieper is namelijk de locatie van het dieren- en pretpark Bellewaerde! Dit pretpark voor groot en klein combineert de pret van de vele attracties met de exotische dieren van een dierentuin. Gelegen in een groen gebied met aandacht voor plant en dier combineert dit de rust van de natuur met de spanning van de attracties. Ideaal voor een daguitstap dus! Meer info hier.

Op onze camping blijven is ook een optie. Onze camping is gelegen achter onze winkel, weg van de straat. U kunt hier dus genieten van de rust. Gelegen op de Zwarte Berg is een mooi uitzicht op de streek hier ook niet altijd ver te zoeken.

Samengevat, Camping Douve is ideaal voor iedereen die wil uitrusten zonder een druk schema!

Bereid je voor om de streek te ontdekken, bezoek Toerisme Heuvelland, Ieper, Poperinge en Bailleul (Belle).

Afbeeldingen